Jäseneksi

Halutessasi voit tukea palveluevankeliointityötämme
rukouksin tai/ja liittymällä YES ry:n jäseneksi.

Jäsenmaksu on 20€/vuosi ja hakemuskaavakkeen saat osoitteesta: minsku73@hotmail.com

Näin voit sieltä kotoa käsin olla tukemassa työtämme.

Yhdistyksen nimi on Yhteiskristillinen evankeliumiseura ja sen kotipaikka on Lahden kaupunki.

Yhdistyksen tarkoitus ja toiminta

Yhteiskristillisen evankeliumiseuran tarkoituksena on olla välittämässä armon evankeliumia Jumalan rakkaudesta Jeesuksessa Kristuksessa.

Lisäksi yhdistys pyrkii Jeesukseen Kristukseen uskovien, kristillisten seurakuntien ja yhteisöjen- yhteyden ja ykseyden rakentumiseen- ylläpitämällä yhteyksiä ja yhteistä toimintaa.

Yhdistys ei pyri olemaan uusi seurakunta, tunnustuskunta tai uskonnollinen yhdyskunta, vaan osana kaikkien Jeesukseen Kristukseen uskovien muodostamaa seurakuntaa palvelemaan omalla (kohdissa 2.1 ja 2 mainituilla) toiminta-alueillaan.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen Jeesuksen Kristuksen Jumalan Pojaksi ja ristillä  kuolleeksi, syntimme sovittaneeksi Vapahtajaksemme, sekä ylösnuosseeksi Herraksi tunnustavat ihmiset, jotka hyväksyvät yhdistyksen säännöt, opillisen perustan ja jonka hallitus jäseneksi hyväksyy.