Palvelutyö

Mistä on kyse?

”Usko on saanut teidät toimimaan ja rakkaus näkemään vaivaa!” -Raamattu

Palvelutyömme on ihmisten kohtaamista, auttamista ja tukemista kykyjemme mukaan, heidän erilaisissa tarpeissaan ja elämäntilanteissaan.

Tarkoituksena on siis kohdata ihminen ihmisenä ja viedä Iloista viestiä Jeesuksesta Kristuksesta arkisten kohtaamisten ja tekojen avulla.

Kuva palveluevankelioinnista

Kuva: Seppo Poikolainen

Tiimimme on värikäs ja touhukas joukko, joka koostuu eri-ikäisistä ja erilaisista elämän tallaajista, joilla yhteistä on sama sydän ja palo asiallemme.

Tapahtumissa olemme mm. antaneet ilmaista niska-, käsi ja hartiahierontaa, toisinaan tarjolla on myös jalkojen pesua. Kerromme myös oman elämämme selviytymis- ja kamppailutarinoitamme, joiden kautta olemme herättäneet kuuntelijoissa avointa keskustelua, kiinnostusta Taivas asioihin ja monenlaisia tunteita.

Työskentely- ja kohtaamispaikkoinamme voivat olla esim. kauppakeskukset, torit, satamat, koulut, kirpparit, kirkot ja baarit. Vain mielikuvitus rajoittaa työskentelypaikkaamme eli ota yhteyttä jos kiinnostuit asiastamme ja kerro mikä voisi olla uusi valtausalueemme viedä työtämme ja sanomaamme eteenpäin!

Vastaa